περισσοτερα

Αυτό που μαγεύει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή στο Κτήμα Ζαχαίος είναι η αυθεντικότητα του πετρόκτιστου αυτού χώρου, την οποία διακρίνει κανείς και στην τελευταία λεπτομέρεια των στοιχείων που τον απαρτίζουν.

Υπηρεσίες

Γευσιγνωσία Οίνων

Το κτήμα Ζαχαίος εδώ και χρόνια, διαθέτει ένα επιτυχημένο τμήμα διοργάνωσης επιμορφωτικών προγραμμάτων για τους οινολάτρες σε Ελλάδα & εξωτερικό.

Γάμος

Σ΄ένα υπέροχο περιβάλλον, που συνδυάζει καλαισθησία και άψογη οργάνωση, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε σας προσδοκία, έτσι ώστε η εκδήλωσή σας, ...

Βάπτιση

Εδώ, σε αυτόν τον καταπληκτικό κτήμα με τον καταρράκτη, τον παραδοσιακό νερόμυλο, μπορούν τα μικρά σας αγγελούδια να ζήσουν ένα ξεχωριστό παραμύθι.

Party

Στο κτήμα μας, μπορούμε να οργανώσουμε ένα αξέχαστο παιδικό πάρτι για το παιδί σας. Οι καταπράσινοι κήποι μας, η μεγάλη έκταση του χώρου για παιχν ...

Εκδηλώσεις

Το κτήμα Ζαχαίος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει κάθε είδους επαγγελματική εκδήλωση ή event.

Φτιάξε το κρασί σου

Μέσα από εκλεκτές ποικιλίες κρασιών μας, υπάρχει η δυνατότητα στους οινόφιλους, να συνθέσουν το δικό τους ιδιαίτερο κρασί.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Συνεχίζουμε την επιτυχημένη μας πορεία στην οργάνωση και παρουσίαση επιμορφωτικών προγραμμάτων, αναδεικνύοντας έτσι, το θησαυρό της παράδοσής μας.

Προϊόντα

Οι λάτρεις των παραδοσιακών προιόντων, μπορούν να προμηθευτούν από το πρατήριο μας, μουσταλευριά, μουστοκούλουρα, πετιμέζι, κέικ μούστου, γλυκό σταφυλιού και πολλά άλλα γλυκίσματά μας.

Από το blog

11ο Δημοτικό Νίκαιας

Το 11ο Δημοτικό Νίκαιας επισπεύτηκε το πατητήρι Ζαχαίος και οι μικροί μας φίλοι παρακολούθησαν της κοινωνίας των μελ ...

Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα

Τα εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα επισκέφτηκαν το πατητήρι Ζαχαίος. Οι μαθητές λίχνισαν με μεγάλο ενθουσιασμό και ενημ ...